Hvornår og hvor:

  • Date:
  • Sted: Byens Hus - Hellerupvej 24, Hellerup
  • KØB BILLET

CARSTEN DAHL solo

Carsten Dahl (piano)

Vi kender pianisten Carsten Dahl som en frygtløs kunstner, der kaster sig ud i alverdens udfordringer; jo større, jo bedre. Som billedkunstner, som musiker og som menneske lever Carsten Dahl konstant på kanten af triumfen eller katastrofen. Han investerer alt i sin kunst og har heldigvis de nødvendige egenskaber til at levere det endelige produkt som et uomtvisteligt bevis for hans placering som en af landets vigtigste kunstnere.

En solokoncert med Carsten Dahl indeholder hele hans personlighed; det vilde, det grænsesøgende, det perkussive, det intellektuelle, det melodiske, det inderlige, det romantiske, det kærlige. I det hele taget er en koncert med Carsten Dahl det store selvportræt som han har brugt sit liv på at skabe, men som forhåbentlig aldrig bliver færdigt, og som vi som publikum kan tage ind og glædes over.

Inspirationerne er mange. Som den evigt søgende kunstner han er, suger Carsten Dahl til sig fra alle musikalske genrer. Fra Oscar Peterson, Bud Powell m.fl. til Chick Corea og Keith Jarrett. Samt ikke mindst fra de oplevelser han har når han står foran sine malerier, og lader den øjeblikkelige inspiration tage over.

Frem for alt kommer musikken direkte til os fra Carsten Dahls indre.

SIDSTE NYT! Vi har overtalt Carsten Dahl til at medbringe en håndfuld af sine malerier, som vil blive udstillet på scenen, og som Dahl vil “spille” under koncerten. Malerierne kan købes efter koncerten.