Hvornår og hvor:

  • Date:
  • Sted: Byens Hus - Hellerupvej 24, Hellerup
  • KØB BILLET

DØRGE / BECKER / CARLSEN

Pierre Dørge (guitar), Irene Becker (piano, keyboards) og Morten Carlsen (tenorsax, saz).

Tre af de oprindelige medlemmer af landets ældste og stadig mest nytænkende orkestre, New Jungle Orchestra, kan her opleves på tæt hold.

Spørger man hardcore danske jazzfans hvilket band de elsker mest, kommer Dørge / Becker / Carlsen sjældent med på listen i første omgang. Men når de tre navne bliver nævnt, kommer smilet frem og svaret lyder: ”Nååh ja – dem havde jeg helt glemt, de er jo noget ganske særligt.” Det er egentlig lidt underligt, da denne trio for det første er en af de ældste i landet og har spillet flere hundrede koncerter landet over. For det andet går man altid fra en koncert med Dørge / Becker / Carlsen med en fornemmelse af at have fået en gave man ikke havde forventet, og ikke var klar over at man ønskede sig. Det er sådan at trioens musik udfolder sig. Man får altid mere, end man forventer sig.

Selvfølgelig tager de tre musikere både musikalsk fornemmelse og stumper af repertoiret med fra New Jungle Orchestra. Men der er herligt meget luft i trioens lyd og dermed også god plads til at lege, at udfordre og opmuntre såvel hinanden som publikum.

Husk at få munterheden og lysten til at tage imod musikken med hjemmefra.