Hvornår og hvor:

  • Date:
  • Sted: Byens Hus - Hellerupvej 24, Hellerup
  • KØB BILLET

DYNAMIC Vocal Group & trio

Paul Kim, Kirstine Dahlberg, Kathrine Rømhild, Anne Rørbæk (vokal), Frederik Rejle (guitar), Niels Knudsen (bas), Hasse Tang (trommer).

Vokalgrupper har altid tiltalt et stort publikum. De smukke klange, de ofte overdådige arrangementer og sangernes øjenkontakt med hinanden og publikum gør en koncert med en vokalgruppe til en særlig intim og glædesfyldt oplevelse.

Den danske vokalgruppe Dynamic er seneste skud på stammen herhjemme. Her finder vi fire stemmer, der passer perfekt sammen; basstemmen tilhører Paul Kim, der oprindeligt er fra USA. Han leverer også arrangementerne til gruppen. Kirstine Dahlbergs smukke sopran har også kunne høres med Mads Pagsbergs Big Band. Mezzo/alt Kathrine Rømhild har mange års erfaring i forskellige konstellationer. Anne Rørbæk er bl.a. korsanger med forskellige danske popgrupper Alle fire underviser desuden i sang og er med i forskellige kor landet over. 

Dynamic arbejder tæt sammen med de tre musikere i rytmegruppen. Tre unge og erfarne musikere, som med deres forståelse for hvordan samspillet mellem fire stemmer og en tight jazztrio skal foregå, er perfekte til denne koncert.

Vi kan se frem til en koncert der indeholder såvel standards hentet fra den uudtømmelige amerikanske sangskat, danske sangklassikere og formodentlig også danske salmer, da Dynamic jævnligt optræder i kirker landet over. 

Al musik er arrangeret nytænkende, originalt og udsøgt vederkvægende her i den danske sensommer.

Velkommen og tak for at I støtter live-musikken.

Køb billetter her