Hvornår og hvor:

  • Date:
  • Sted: Byens Hus - Hellerupvej 24, Hellerup
  • KØB BILLET

GENERALFORSAMLING OG GUNDE ON GARNER

Henrik Gunde (piano), Nicolas Kock (bas), Karsten Bagge (trommer).

Erroll Garner, den store amerikanske jazzpianist og melodi fortolker af Guds nåde, har inspireret jazzmusikere over hele verden. Trioen Gunde On Garner har eksisteret siden 1995, og deres dedikerede mål er at spille musik i Garners ånd, men med udgangspunkt i egne arrangementer af både danske og udenlandske sange, hentet fra såvel pop, rock, folkemusik og sågar Højskolesangbogen.

Ved at følge op på det som Garner gjorde og tage udgangspunkt i den gode melodi, uden hensyn til, hvilken genre den repræsenterer, nærmer Gunde On Garner sig et udtryk, mesteren selv kunne have haft, hvis han havde levet i dag. Og dog har de – med pianisten Henrik Gunde, en af landets travleste jazzmusikere i spidsen – i høj grad også deres eget bud på tingene, Gundes teknisk overdådige og ofte finurlige klaverspil bæres frem af Nicolas Kock og Karsten Bagges swingende og energifyldte spil, der både hylder Garners særlige karakteristiske swing og stil, men som også overrasker med valget af sange og en udadvendt spilleglæde, der tager musikken et nyt sted hen.

Efter generalforsamlingen er der gratis koncert for medlemmer: Kom og hør superswingende versioner af sange som Kloden Drejer, Hvorfor Er Lykken Så Lunefuld, Tango Jalousie og alle de andre.