Hvornår og hvor:

  • Date:
  • Sted: Byens Hus - Hellerupvej 24, Hellerup
  • KØB BILLET

NIELS JØRGEN STEEN & A-TEAM

Niels Jørgen Steen (komponist, dirigent piano), Jesper Thilo, Uffe Markussen, Thomas Franck (tenorsax), Flemming Madsen (baritonsax), Vincent Nilsson (trombone), Morten Højring (guitar), Ole Skipper Mosgaard (bas), Roger Berg (trommer), Rune Harder Olesen (percussion).

Pianisten, komponisten, arrangøren og kapelmesteren Niels Jørgen Steen er en institution i dansk jazz. Han gør det ikke sværere end det er og hans mange arrangementer af såvel egne som af jazzens standards burde være pligtlytning for børn fra vuggestuen. Musikken går rent ind og ingen kan sidde stille ved en koncert med NJS og hans trofaste Førstehold. Udgangspunktet er videreførelsen af musikken, udviklet af Basie, Ellington og de andre store drenge. Men NJS har tilført musikken sin personlighed samt altid en god portion humor.

Og så hjælper det selvfølgelig på fremførelsen når landets bedste musikere sidder ved nodestativet, og der er altid en god og lystig stemning på scenen. En stemning der selvfølgelig breder sig til publikum.

En koncert med Niels Jørgen Steen & A Team er en fest fra der tælles for til afslutningen af det sidste ekstranummer.