Næste Arrangement

New Jungle Orchestra 40 års jubilæum fredag den 10. september kl. 19.00

New Jungle Orchestra  blev startet i 1980 og refererer til Duke Ellingtons orkester, The Jungle Band, fra   1920´erne. At orkestret har eksisteret i mere end 40 år, er noget helt særligt for et jazzorkester og betyder, at det tidsmæssigt kun tåler sammenligning med ganske få orkestre som f.eks. Duke Ellingtons orkestre og Danmarks Radios Big Band.

Køb billet til koncerten fredag den 10. september kl. 19.00

NJO består af Pierre Dørge (dir, g), Gunnar Halle (tp), Jacob Mygind (s), Anders Banke (bkl, s), Kenneth Agerholm (tb), Irene Becker (p, syn), Thommy Anderson (b), Ayi Solomon (perc), Martin Andersen (dr) .

Pierre Dørge har gennem årtierne været orkestrets leder og organisator, men har på det seneste valgt at uddelegere de administrative opgaver til orkestermedlemmerne og alene koncentrere sig om orkestrets kunstneriske profil. Halvdelen af de øvrige medlemmer har været med næsten hele vejen igennem, medens andre pladser er blevet skiftet ud. Senest har 4 af musikerne, som er uddannede på solistlinien på Det Rytmiske Konservatorium, inden for de seneste år fundet faste pladser i orkestret. Orkestret spiller primært Dørges kompositioner, og musikerne har en indbyrdes forståelse af  hinanden og musikken, som har sin egen originalitet og gennemslagskraft i forhold til publikum.

New Jungle Orchestra spiller på Byens Hus’ nye jazzscene som er opgraderet med lyd og lys så oplevelsen og atmosfæren er på højde med de bedste spillesteder i Hovedstaden. Som medlem af Jazzklubben eller en All That Jazz medlemsforening så koster det kun kr. 150 for underholdning i høj klasse. Prisen for gæster er kr. 250.