Næste Arrangement

Swingende sigøjnerjazz med med den franske virtous Caroline Bugala og Kjeld Lauritsen I Byens Hus onsdag den 8. februar kl 19.30.

Et spontant møde mellem den franske violinist Caroline Bugala og Kjeld Lauritsen på La Fontaine til en jamsession var grundstenen til varigt swingende samarbejde. Publikum blev lagt ned den pågældende aften. Sammen med Per Gade (g) og Espen Laub von Lillienskjold kan de opleves onsdag den 8. februar kl. 19.30 i Byens Hus, Hellerupvej 24 i Hellerup hvor de atter er klar til at give vores jazzkyndige publikum en stor oplevelse.

Billetter sælges ved indgangen (via Teatergården) fra kl. 18.45 eller kan købes i forsalg her https://www.place2book.com/da/sw2/sales/psmyjedgyn .  Billetprisen er kun kr. 100 for medlemmer af Gentofte Jazzklub, og gæster betaler kr. 200. Ved køb af medlemskab til 150 kr. gælder billetrabatten med det samme. Medlemskab kan købes her: https://www.place2book.com/da/sw2/sales/lmf5jm9573   

Caroline Bugalas spil er rodfæstet i mange års studier på klassisk violin, men da hun mødte jazzen var en stor kærlighed født. Hendes eminente teknik og dybe rødder i swingende sigøjnerjazz giver afsæt for denne koncert der når vidt omkring med afstikkere til Blues, Latinamerikansk musik og måske også en lille tango.

Kjeld Lauritsen spiller på det store Hammondorgel med roterende lesliehøjttaler og fodpedaler. Han er kendt for at udnytte instrumentet i legesyge improvisationer. Kjeld Lauritsen havde i mange år bandet ”The Organizers” sammen med den amerikanske saxofonist Bob Rockwell. Siden da har han udgivet 5 CDer i eget navn foruden et par plader med Big Band.

Og så bliver det ikke dårligere af at mesterguitaristen Per Gade er med, foruden Espen Laub von Lillienskjold på trommer, der altid har swinggaranti på programmet. Per Gade er kendt fra DR Big Band.

Se og hør mere https://www.carolinebugala.com/Køb billet her

Koncerten gennemføres med støtte fra Kulturpuljen i Gentofte Kommune og Statens Kunstfond.