Næste Arrangement

Gentofte Jazzklub præsenterer CAMILLE BERTAULT den 12. april kl. 19.30 i Byens Hus, Hellerupvej 24, Hellerup

Kom og oplev verdensklasse-vocalese med den enestående CAMILLE BERTAULT

Camille Bertault (vokal), Julien Alour (trompet), Fady Farah (orgel, piano).

Det sker engang i mellem at en ny stemme dukker op, som betager en hel verden. En stemme hvis kvaliteter er så unikke og så betagende, at alle må give efter og svøbe sig i vellyd.

Det var hvad der skete da den unge franske sangerinde Camille Bertault for nogle år siden lagde nogle hjemmeoptagelser op på YouTube. Her synger hun unisont med ikoniske instrumentale soli, spillet af mestre som John Coltrane, Hermeto Pascoal, Cory Henry m.fl. Camille Bertaults krystalklare stemme, perfekte fraseringsevne og indtagende charme på disse hjemmeoptagelser gjorde hende på ingen tid til YouTube-darling

Vokalisten med den enestående musikalitet, franske Camille Bertault gav os alle en fantastisk oplevelse i sit sammenspil med vores egen bassist Thomas Fonnesbæk tilbage i 2019. Her er hun på scenen i Byens Hus med sine to franske musikere, som med garanti vil give os endnu flere skønne oplevelser.

Camille Bertaults stemme er bedårende smuk, hendes timing er unik og hun evner at scatte sig igennem såvel jazzstandards som komplicerede klassiske værker og egne smukke kompositioner med en perfekt intonation og charmerende lethed.

Camille Bertault er en unik performer og en must see for alle der sætter pris på et virtuost, charmerende og originalt musikalsk udtryk.

Camille Bertault er en oplevelse for såvel sjæl som sind.

www.camillebertault.com

Køb billet her

Medlemskab for sæsonen 2023/23 koster kr. 150 og fornyes her

Koncerten gennemføres med støtte fra Kulturpuljen i Gentofte Kommune og Statens Kunstfond.