Næste Arrangement

Oplev Gabor Bolla Quartet onsdag den 14. juni kl. 19.30 I Byens Hus, Hellerupvej 24 i Hellerup (5 min. fra Hellerup Station).

Gabor Bolla Quartet: Gabor Bolla (HU), (ts), Zier Romme (p), Mathias Petri (b), Cornelia Nilsson (dr)

b billet her

Ungarn rummer mange fine musikere. I Danmark kender vi især Gabor Bolla, der har slået sit navn fast som en af store yngre europæiske tenorsaxofonister. Han blev født i Budapest i 1988, og 10 år gammel begyndte han at spille klarinet. Allerede som 12 årig vandt han førstprisen i en konkurrence  udskrevet af National music Scool i Ungarn. Han begyndte at spille saxofon i 2003, og samme år var han i semifinalen i den internationale saxofonkonkurrence under Montreux Jazz Festival.

I 2004 modtog han Hans Koller Prisen som årets talent i Østrig, og i  2005 vandt Bolla med sin kvartet både den store pris og publikumsprisen Jazz Festivalen i Avignon i Frankrig. Han har optrådt ved talrige jazzfestivaler og på spillesteder over hele verden. Siden 2014 har han haft base i  Køenhavn. Hans spillestil har reference til beboppens og hard boppens mestre kombineret med ungarnsk sigøjner musik og klassisk musik.

Han ledsages af tre erfarne jazzmusikere, som udgør den ideelle bagrund for hans spil.

Samme aften kan man kl. 18.00 deltage i fællesspisning som leveres af Cafe Henning kendt fra Gentofte Hovedbibliotek. Det koster kr. 95 men man kan købe en kombinationsbillet som gælder både fællesspisning og jazzkoncert for kr. 195 som medlem. Gæster betaler kr. 295. Vælg billettypen Jazz’n’dine

b billet her

Medlemskab for sæsonen 2023/24 koster kr. 150 og fornyes her

Koncerten gennemføres med støtte fra Kulturpuljen i Gentofte Kommune og Statens Kunstfond.