Næste Arrangement

Samarbejdet mellem Uffe Steen Trio og Vestbo Trio er en stjerne succes. Hvad der begyndte med en enkelt koncert i 2017 har vist sig levedygtigt, og nu kan de ses og høres i Gentofte Jazzklub den 9. oktober kl. 15.00 i Byens Hus i Hellerup

Uffe Steen Trio og Vestbo trio er på fælles turne i efteråret 2022. Både live på scenen og på det nye fælles album ”Doppler Effect” er det tydeligt, at de to trioer nu er vokset sammen til et band, som har udviklet et fælles musikalsk sprog og som er fast besluttet på at give jazzklubbens medlemmer en forrygende oplevelse. Musikken spænder vidt og byder på medrivende dynamik, lys og mørke, blues og jazz og en smittende spilleglæde fra scenen.

Koncerten indledes med Uffe Steen Trio, dernæst Vestbo Trio og til sidst spiller trioerne sammen i en sekstet. Uffe Steen Trio består afUffe Steen (g), Thomas Sejthen (b) Jesper Bo Knudsen (dr) og Vestbo Trio består afMichael Vestbo (g), Eddi Jarl (b), Jesper  Smalbro (dr)

Uffe Steens Trios sammenspil bygger på varierende og iørefaldende melodier. Der bliver spillet original musik i grænselandet mellem blues og jazz, og ikke 2 koncerter er ens. Han har studeret klarinet på Det Fynske Musikkonservatorium, men har efterfølgende udelukkende spillet professionelt som guitarist. Han underviser på Det Rytmiske Musikkonservatorium i Aarhus og har siden 1970´erne haft en spillestil med rødder i New Orleans traditionen, men han har også spillet sammen med grupper inden for mange andre musikretninger. Han er kendt for sin unikke teknik og sit indfølte og medrivende spil, og har med sine 2 sidste CD´er med Adam Nussbaum og Lennart Ginman opnået international anerkendelse.

Thoma Sejthen er den bundsolide klippe i trioens malstrøm, og som bonus leverer han et meget spændende og anderledes solistisk modspil til guitaren.

Jesper Bo Knudsen er klangekvilibristen, der med sine trommer får musikken til at strømme og smelte sammen. Jesper Bo Knudsen lægger sig inciterende bag solisten og er klar lige der, hvor det hele eksploderer.

Vestbo Trio er en gruppe, hvis musik ligger tæt op ad Uffe Steens Trio, og det er derfor ikke underligt, at de to grupper har valgt at optræde i samme koncert både individuelt og sammen.

Køb billet her eller ved indgangen fra kl. 14.00

Koncerten gennemføres med støtte fra Kulturpuljen i Gentofte Kommune og Statens Kunstfond.