Næste Arrangement

Kom med til Nutidens New Orleans med Jazz Five onsdag den 8. juni kl. 19.30     

Jazz Five blev grundlagt i 1996 og har siden spillet over 1000 koncerter. Orkestret tager publikum med  til nutidens New Orleans og leverer et unikt show med funky grooves, blues, shuffle og jazz´n´roll. Bandet udstråler en overvældende og swingende spilleglæde, der inviterer publikum med til Mardi Gras i New Orleans.

Som en storswingende og sveddryppende festmaskine, inviterer Jazz Five lytteren med til Mardi Gras i New Orleans og leverer et show i topklasse. Med to saxer i front, energisk rytmegruppe, stærkt overophedet blues piano og syngende trommeslager, giver Jazz Five alt de har med en indlevelse og overbevisning man sjældent ser. Publikum hives automatisk op af stolene og efterlader ikke tvivl om, hvor festen finder sted og hvem der er forgangsmænd.

 Jeppe Zacho er født i Vejle og startede som 15 årig med at spille saxofon efter hans fars anvisninger. Fra 2008 har han undervist på Frederiksbergs Musikhøjskole, og i 2012 afsluttede han sin undervisning på Det rytmiske Konservatorium i København.  Samarbejdet med instrumentkollegaen Johan Bylling Lang, som er en alsidig musiker, udgør gruppens dynamiske blæser duo.

Esben Hillig, Jonas Starcke og Stefan Andersen udgør en energisk rytmegruppe med et stærkt overophedet blues piano og en syngende trommeslager, der fuldender Jazz Five med en sjældent set indlevelse og overbevisning, der ind imellem hiver publikum op af stolene og fuldender arrangementet som en jazzfest.   

Læs og hør mere om Jazz Five her

Køb billet her eller ved indgangen fra kl. 18.45

Koncerten gennemføres med støtte fra Kulturpuljen i Gentofte Kommune og Statens Kunstfond.

Vi deltager også i Kunst og Kultur dagene i Byens Hus den 10. juni. Kom og mød os. Hør om de mange fantastiske arrangementer og hør noget glad jazz.