Kommende arrangementer

Kommende koncerter I Byens Hus, Hellerupvej 24 i Hellerup

Billetter kan købes her Billetter til alle arrangementer bortset fra arrangementer på Gentofte Hovedbibliotek

I samarbejde med Gentofte Kino har vi fået en særlig medlemspris til et arrangement den 26. januar kl. 19.30 i Gentofte Kino med fremvisning af jazz filmen ”Music for Black Pigeons” af Jørgen Leth og Andreas Koefoed. Reserver billet her hos Gentofte Kino. Det koster kr 120

Onsdag den 8. februar 2023 kl. 19.30 Kjeld Lauritzen / Carolina Bugala (F)

Caroline Bugalas eminente teknik og dybe rødder i swingende sigøjnerjazz giver afsæt for denne koncert der når vidt omkring med afstikkere til Blues, Latinamerikansk musik og måske også en lille tango. Der er swinggaranti på denne koncert!.

Søndag 26. marts 2023 kl. 15.00 Andreas Toftemark Quartet

Forvent en kombination af Toftemarks egne kompositioner og nye originale arrangementer af sange fra The American Songbook – i et mix af swing, blues, ballader, latin, tango, åbne grooves og powerjazz alt sammen elegant fremført med et nutidigt touch.                  

Den 3. april kl. 17.00 Film på Gentofte Hovedbibliotek: Miles Davis og den nye lyd

I denne eftermiddags dokumentarfilm undersøges det næste trin i hans kreative proces; nemlig opførelsen af disse sange live på Isle of Wight festivalen i 1970. Gratis adgang

Onsdag den 26. april 2023: Nicolai Mailand Trio – Nicolai Mailand (p), Thomas Fonnesbæk (b) Morten Lund (d)

Majlands lune og afslappede stil, med små morsomme fortæller, gør en koncert med denne trio, til både en underholdende, rørende og gennem-musikalsk oplevelse.    

Mandag den 8. maj kl. 19.30 Enrico Pieranunzi / Thomas Fonnesbæk

Der er en eksplosion af energi, når duoen Enrico Pieranunzi (p) og Thomas Fonnesbæk (b) går på scenen den 8. maj kl. 19.30.

Onsdag den 14. juni kl. 19.30 Gabor Bolla Quartet

Dette bliver en forrygende eftermiddag med klassisk mainstreamjazz spillet af fire fremragende musikere. Der bliver fart over feltet, smukke ballader og råswingende klassisk jazz.

Billetter kan købes her Billetter til alle arrangementer

Der tages forbehold for ændringer