Program for efteråret

Efterårets program

29. september kl. 15.00 i Byens Hus, Hellerupvej 24 i Hellerup 

Rêve Bohême

Inspirationen fra den franske guitarist Django Reinhardt er udgangspunktet for Rêve Bohêmes akustiske sound og livsglade musik. Resultatet er super veloplagt Gypsy Jazz, der ved live-koncerter bliver spillet i en moderne, udadvendt og dynamisk stil. Dette gør Rêve Bohême til nogle af Nordens fineste eksponenter inden for denne europæiske jazzgenre. Line up: Jens Fuglsang: lead-guitar & vokal, Finn Poulsen: mundharmonika & vokal, Robert Pilgaard: rytmeguitar, Jesper Riis: bas.

23. oktober kl. 19.00 i Byens Hus, Hellerupvej 24 i Hellerup  

Snorre Kirk kvartet

Der er ganske få yngre musikere, der har formået at bygge bro mellem genrerne som Snorre Kirk. Kvartetten som han stiller op med denne aften, bærer tydeligt præg af at være et (hard working) band med karakteristiske, ulasteligt klædte solister på alle pladser, friske i kødet og med lyst til at undersøge og mestre mange af jazzhistoriens retninger. Deres sound er unik og cool, og repertoiret består af begavede iørefaldende kompositioner fra det eksotiske til uforfalsket og jordnær blues, jazz med traditionen i højsædet, musik med sjæl og lækker swing. Jan Harbechs stemningsfulde og udadvendte spil befinder sig i den store swing-tradition. Han fremstår aldeles original, ekstremt stilsikker i bedste Ben Webster stil. Line Up: Snorre Kirk: trommer, Jan Harbech: Tenorsax, Magnus Hjort: klaver, Anders Fjeldsted: Bas

24. november kl. 15.00 i Byens Hus, Hellerupvej 24 i Hellerup  

Mandipira/ Lauritsen/ Gade / Lund

Kjeld Lauritsens stjernehold med karismatiske Miriam Mandipira i front byder på alt fra swingende jazz over smukke ballader til svedig blues- og funkmusik. Alt sammen udført med stor, smittende spilleglæde og hammondorgel, som vi elsker det, med roterende Leslie-højttaler og fuld fodpedal.
Danish Music Award modtager Miriam Mandipira har rødder i Zimbabwe og er inspireret af blandt andre Ella Fitzgerald, Aretha Franklin, Billie Holliday og Etta James. Hun leder os kyndigt gennem et storswingende repertoire og giver desuden prøver på populære sange fra sit elskede Afrika. Line up: Kjeld Lauritsen: Hammond B3, Miriam Mandipira: vocal, Per Gade: guitar, Rasmus Lund: trommer.

15. december kl. 15.00 i Byens Hus, Hellerupvej 24 i Hellerup

Tom McEwan kommer med sit børne-/juleshow

Gentofte Jazzklub runder året af med at invitere til en herlig eftermiddag med den hjertelige entertainer Tom McEwan og hans børne-/juleshow. Gennem generationer har Tom McEwan underholdt børnene på sin helt egen musikalske og charmerende måde, og denne eftermiddag bliver ingen undtagelse. Så tag alle, der bare har en smule barnligt i sig, med i Byens Hus, og lad os sammen gå julen i møde med sang og sjov og latter og Tom McEwans musikalske festfyrværkeri. Line up: Tom McEwan og hans musikalske venner

Billetter kan købes her Billetter til alle arrangementer